Oriflame Romania

Vreau catalogul Oriflame

Firma Oriflame este prezenta si in Romania. Oriflame Romania este filiala a firmei suedeze. Oriflame Romania are aproximativ 150 de angajați permanenți, și operează prin 2.500 de PFA-uri (persoane fizice autorizate -date wikipedia din aprilie 2009).

Oriflame oferă oamenilor din toată lumea o oportunitate deosebită de afacere. Oriflame a creat acest concept special de afacere – Câștigă Bani Astăzi și Îndeplinește-ți Visurile Mâine™ – pentru cei ce doresc să câştige bani încă din prima zi a activităţii lor şi pentru cei ce ştiu să muncească în echipă pentru a-şi îndeplini ambiţiile şi visurile personale.

Despre Oriflame

În timp ce viziunea Oriflame este să fie Compania de Frumusețe Numărul 1 în vânzarea directă, misiunea Oriflame a fost dintotdeauna să îndeplinim visurile oamenilor din întreaga lume.

Oriflame Inscriere

VALORILE ORIFLAME

Solidaritatea, spiritul şi pasiunea sunt cele trei valori fundamentale ale Oriflame. Urmărind aceste valori avem convingerea că vom reuşi să ne impunem într-un domeniu competitiv al afacerilor şi, în acelaşi timp, să ne aducem aportul pentru ca lumea să devină un loc mai bun.

Solidaritatea Oriflame

Oamenii care lucrează împreună şi împărtăşesc aceleaşi idei vor obţine rezultate mai bune. Ei se motivează reciproc şi ştiu că eforturile unui colectiv sunt mai eficiente decât ale unei singure persoane.

Spiritul Oriflame

Oamenii hotărâţi au o atitudine pozitivă şi nu renunţă uşor. Ei sunt dedicaţi scopului pe care îl au şi fac totul pentru a-l atinge.

Pasiunea Oriflame

Oamenii pasionaţi au puterea să schimbe lumea. Ei cred în activitatea lor şi o desfăşoară cu plăcere. În adâncul sufletului ei sunt convinşi că se pot remarca printre ceilalţi datorită pasiunii pe care o manifestă în munca lor.

Oriflame Comanda Rapida

VISURILE TALE – INSPIRAȚIA ORIFLAME

Promisiunea brandului Oriflame: Visurile Tale- Inspirația Noastră™ este profund înrădăcinată în istoria și moștenirea Oriflame. În decursul a 50 de ani de istorie, cei de la Oriflame au fost întotdeauna dedicați misiunii de a inspira și oferi oamenilor oportunitatea de a-și îndeplini visurile prin conceptul nostru unic de afacere. Visurile Tale – Inspirația Noastră™ este manifestarea angajamentului Oriflame față de clienți și consultanți; visurile lor joacă un rol important în dezvoltarea noilor produse de frumusețe și inspirarea programelor care ajută la elaborarea propriilor lor afaceri.

Oriflame crede in visuri!

Un vis este unic, este personal. Visurile şi ţelurile sunt pe cât de frumoase, pe atât de importante. Oriflame a fost dintotdeauna o companie dedicată împlinirii visurilor. Asta este ceea ce facem noi. În fiecare zi. Pentru oameni din întreaga lume. Te înscrii şi tu în categoria celor care visează? Ai ţeluri de îndeplinit? Atunci, bine ai venit.

Oriflame crede in frumusete!

Frumuseţea ta este unică, precum visurile tale. Prin produsele de frumuseţe pe care le creăm în Suedia, am oferit multor milioane de oameni oportunitatea de a-şi schimba vieţile în bine. Atunci când arăţi bine, te simţi bine. Iar atunci când te simţi bine, eşti mult mai aproape de îndeplinirea visurilor.

Oriflame crede in tine!

Munca Oriflame începe cu visurile tale. Ele reprezintă inspiraţia noastră. Oriflame incurajeaza oamenii să viseze, să îşi stabilească obiective. Oriflame devine un partener în călătoria ta. Cultura Oriflame se bazează pe respect şi încredere în oameni. Oriflame te asculta. Împreună, putem să creăm o reţea globală de frumuseţe şi putem să transformăm visurile în realitate. Îţi doreşti să ţi se îndeplinească visurile? Noi da.

INSTITUTUL ORIFLAME DE CERCETARE A PIELII

La Oriflame avem peste 40 de ani de experienţă în combinarea celor mai bune ingrediente cu cercetarea ştiinţifică. Cei peste 100 de oameni de ştiinţă şi experţi explorează mereu noi ingrediente şi tehnologii pentru a crea produse din ce în ce mai inovatoare care să respecte trendurile actuale și să satisfacă necesitățile consumatorilor.

Viața unui produs Oriflame începe de la Institutul de Cercetare a Pielii. Aici știința este folosită pentru a crea ingrediente unice și uneori chiar patentate care ne evidențiază pe piață. Toate inovaţiile din cadrul acestor procese sunt aplicate şi testate o perioadă îndelungată de ani în cadrul Centrului pentru Cercetarea şi Dezvoltarea Produselor din Dublin, Irlanda. Rolul acestui Centru este de a crea o formula conformă brandului Oriflame, ca ulterior produsul să fie fabricat și comercializat. Cel mai important este însă rolul de a crea produse de care clienții să se bucure.

Oriflame te asteapta si pe aceasta pagina unde poti afla informatii despre prestigioasa firma de cosmetice suedeze. Alegi Oriflame si te bucuri de produse cosmetice de calitate.

Powered by Wordpress & Catalog cosmetice. Parteneri cu Blogul doamnelor si OriFlame .

Facebook

Cel mai nou catalog de la Lady's