INSCRIERE

Completeaza cu atentie Formularul de Inscriere Oriflame. Inscrierea Oriflame poate fi realizata si de pe mobil (smartphone) pe acest website ce apartine unui coordonator autorizat Oriflame. Dupa ce dai click pe butonul Trimite, trebuie sa astepti cateva secunde pentru a se trimite formularul.

Dupa completarea corecta a formularului de inregistrare Oriflame si dupa activarea contului echipa noastra va trimite un catalog (tiparit) gratuit Oriflame. Astfel veti consulta oferta de cosmetice Oriflame in vederea alegerii produselor dorite.

Intrucat ne dorim in echipa persoane serioase, formularele incomplete sau cu date incorecte nu vor fi luate in considerare si implicit nu vom livra catalogul gratuit.

Te poti inscrie in echipa noastra daca nu ai mai fost reprezentant Oriflame, sau daca ai fost reprezentant dar in ultimele 12 luni nu ai mai plasat nicio comanda in nume propriu.

Formular inscriere Oriflame:

Nume și prenume:

CNP:

Serie și nr buletin/CI:

Telefon:

Email:

Adresa de corespondență:

Județ:

Localitate:

Stradă/NR/BL/SC/AP:

Vreau să devin:
Cumpărător pentru consum propriu
Reprezentant (să vând produse)

Confirm Termenii și condițiile și Politica de confidențialitate
Abonare la newsletterul Oriflame
Acord pentru primirea informaţiilor de marketing de la Oriflame

 

Inscriere Oriflame

IMPORTANT: in formularul de inscriere Oriflame completeaza corect adresa postala (in vederea primirii catalogului gratuit) si utilizati o adresa functionala si valida de email (veti primi pe mail informatii despre activarea contului).

Poti sa te inscrii doar pentru consum propriu (fara a vinde produse), cumparand ocazional cate un produs, deoarece nimeni nu te obliga sa realizezi comenzi de o anumita valoare. Colaborarea Inceteaza In mod automat daca timp de 12 luni nu se realizeaza o comanda.

Beneficii Oriflame

Ca reprezentant Oriflame beneficiezi de reducere daca comanda are valoare de peste 70 lei (pret de catalog). Mai jos ai un grafic cu reduceriele acordate de oriflame functie de valoarea de catalog a comenzii.

Grila reduceri Oriflame
Inscrierea ca reprezentant nu implica nicio obligatie din partea ta, nu esti obligat(a) sa vinzi produse si nici sa efectuezi comenzi. Daca te decizi sa faci comanda, trebuie sa stii ca plata comenzii se face la livrare, atunci cand primesti coletul.

Dupa inscrierea Oriflame

Ce trebuie sa faci dupa inscrierea Oriflame? Asteapta catalogul. Incercam sa-l livram cat mai repede Incat sa intre in posesia ta In termen de cateva zile. Daca cumva se Intampla sa nu ajunga te rog sa ne raspunzi la emailul de confirmare ce Iti va fi trimis dupa completarea formularului de Inscriere.

CatalogOriflame smartphone

Oriflame urmator

Powered by Wordpress & Catalog cosmetice. Parteneri cu Blogul doamnelor si OriFlame .

Facebook

Cel mai nou catalog de la Lady's