Machiaj

CatalogOriflame smartphone

Tutoriale video pentru machiaj Oriflame. Machiajul de seara, machiajul de zi, machiaj rapid cu produse Oriflame. Toate aceste makeup-uri prezentate in tutorialele video de mai jos sunt realizabile cu produsele cosmetice Oriflame. Oriflame: Cosmetice pentru machiaj din catalogul in curs al acestei firme. Brosura Oriflame o primiti acasa in urma inscrierii accesand bannerul lateral.

Va prezentam separat cateva metode de machiaj explicate pentru produsele Oriflame pe care le puteti cumpara din brosura pe care o primiti in urma inscrierii de pe acest website. Simplu de realizat, tutoriale de machiaj bine explicate. Toate explicatiile le aveti in tutorialele video de pe aceasta pagina. Fie ca esti cleinta Oriflame sau nu, suntem sigure ca tutorialele video de mai jos iti vor fi de folos.

Machiaj îndrăzneț pentru petrecerile de vară


Simțim cu toții din plin sezonul petrecerilor! Completează-ți chipul luminos cu nuanțe de verde ca fard de pleoape, eyeliner și luciu de buze. Poți obține și tu acest look în 3 pași simpli!

Oriflame Eyeliner
1. APLICAREA CULORII
Aplică un fard de pleoape într-o nuanță de verde deschis pe întreaga pleoapă, intensificând culoarea în pliul ochiului. Noi am folosit o pensulă mică și fină pentru precizie.
2. EYELINER Oriflame
Folosește un eyeliner cu vârf ascuțit pentru a-ți contura pleoapele superioare și a crea codița din colțurile externe ale ochilor, pentru definire și dramatism.
3. LUCIU DE BUZE Oriflame
Finisează-ți acest look de impact cu un luciu de buze roz deschis – cu cât mai strălucitor, cu atât mai bine!

Oriflame Inscriere

Oriflame machiajul smokey

Îți dorești ochi mai mari și mai luminoși? Atunci acest trend a fost creat pentru tine. Urmărește acești 5 pași simpli și învață cum să oferi o alternativă glam clasicului machiaj smokey eyes – perfect pentru o ieșire în oraș seara.

Machiajul spotlight este unul sofisticat și glam. Urmărește video-ul Oriflame și învață să creezi un astfel de look într-un minut! Mai jos aveti toate informatiile despre un machiaj Oriflame ce poate fi realizat in doar cinci pasi.

Machiaj Oriflame in 5 pasi


1. DEFINEȘTE
Conturează interiorul ochiului cu creion negru pentru mai multă definire.
2. FARD DE PLEOAPE MAT Oriflame
Aplică un fard de pleoape negru mat pe colțurile ochiului, lăsând centrul pleoapei liber.
3. CREION DE OCHI Oriflame
Conturează linia genelor de jos pentru mai multă intensitate, folosind un creion negru de ochi, special pentru machiajul smokey eyes.
4. METALIC
Cu ajutorul degetului aplică fard de pleoape metalic pe centrul pleoapei. Contrastul dintre fardul închis și cel luminous, la fel ca diferențele de textură, vor da adâncime și contur ochiului.
5. RIMEL Oriflame
La final, aplică 2 straturi de rimel pentru a adăuga intensitate privirii.

Oriflame Machiaj ochi
Produsele Oriflame utilizate in tutorial
Pentru acest tutorial video iata produsele Oriflame pentru acest machiaj:

Creion Contur Oriflame– Creion contur pentru ochi The ONE Kajal
Creion contur kajal pentru ochi, versatil, ce asigură efect intens. Pigmenţi ultra-puri pentru culoare şi mai intensă. Vârful kohl conic asigură aplicare şi definire uşoară. Perfect pentru machiajul smokey.
Oriflame Farduri– Fard duo pentru pleoape The ONE Colour Match
Fard de pleoape, cu textură mătăsoasă şi pigmenţi de intensitate mare. Culori moderne, complementare şi aplicator cu două capete. Acoperire graduală, ce permite obţinerea unui look de la subtil la dramatic. Aplicat umed, ţine loc de contur.
Creion-Fard Oriflame– Creion-fard de pleoape The ONE Smokey
Creează un efect smokey cu nuanţe fine şi profunde în acelaşi timp. Formula cremoasă, cu microperle strălucitoare ce reflectă lumina, alunecă plăcut pe pleoape, datorită creionului retractabil. Aplică, uniformizează şi estompează, pentru a crea un look captivant la care orice femeie visează.

Aceste produse de machiaj Oriflame sunt utilizate in tutorialul video de pe aceasta pagina. Pentru a comanda aceste produse de machiaj Oriflame este necesar sa va activati contul prin click pe unul dintre bannerele de inscriere de pe acest site.

Trei pași pentru un machiaj reușit cu produse de makeup Oriflame

1. EVITĂ ASPECTUL NEÎNGRIJIT
Pentru a evita deteriorarea machiajului, aplică un strat subțire de pudră pulbere sub ochi înainte de a aplica rimelul – ea va absorbi sebumul care, pe parcusul zilei, ar face ca produsul să se întindă sub ochi. În plus, pudra te va ajuta să scapi de particulele nedorite care au căzut în timpul machiajului.
2. CURBEAZĂ-LE INTELIGENT
Există 3 pași pentru curbarea genelor. Folosește un aparat special pentru curbare, cu ajutorul căruia vei presa genele în 3 puncte: la rădăcină, la mijlocul firului de păr și la vârf. Vei obține astfel gene perfect curbate iar ochii vor părea mai mari!
Sfatul expertului: folosește rimel waterproof pentru un efect de durată!
3. TEHNICA
Întotdeauna aplică rimelul începând cu genele inferioare. Dacă procedezi invers, vei păta pleoapa în momentul aplicării pe genele de jos. După aceasta, tapotează excesul de produs de pe perie pe un șervețel, întoarce-o vertical și separă genele printr-o mișcare stânga-dreapta.

Produsele de machiaj Oriflame sunt disponibile in catalogul în curs dar și în cel viitor. Un makeup Oriflame de durată cu produse cosmetice de calitate. Produsele cosmetice Oriflame sunt suedeze, cu o impunere de standarde de clasă după cercetări realizate in laboratoarele cosmetice. Laboratoarele cosmetice Oriflame sunt recunoscute intenațional.

Powered by Wordpress & Catalog cosmetice. Parteneri cu Blogul doamnelor si OriFlame .

Facebook

Cel mai nou catalog de la Lady's